FISIOTERÀPIA PER A LES DISFUNCIONS SEXUALS

No es tracta d’una teràpia exclusiva per a la prevenció o cura davant un problema de disfunció sexual, però sí que és cert que serveix com a ajuda i/o complement davant un altre tipus de teràpies com psicològiques i supervisió mèdica.

A Fisio b hem desenvolupat una sèrie de tractaments enfocats a millorar l’ejaculació precoç i la disfunció erèctil.

EJACULACIÓ PRECOÇ

L’ejaculació precoç és la falta o dificultat de control sobre el reflex ejaculatori. A Fisio b apostem per la fisioteràpia com a ajuda al pacient a retardar aquest reflex mitjançant tècniques de rehabilitació abdominopelvianes que milloraran la respiració i la propiocepció, a part de millorar el to muscular del perineu. Tal com s’ha comentat anteriorment, els nostres experts sempre van a donar suport a aquesta teràpia com a complementària al suport psicològic i tractament mèdic.

DISFUNCIÓ ERÈCTIL

La disfunció erèctil és la inhabilitat d’activar o mantenir una erecció prou resistent per poder mantenir una relació sexual satisfactòria. Davant aquest tipus de disfunció resulta indispensable el suport psicològic i tractament mèdic, però a Fisio b donem suport a complementar aquests dos tractaments amb la fisioteràpia per poder augmentar el to muscular i reforçar el perineu.

En ambdós casos la fisioteràpia serveix com a complement al tractament mèdic i psicològic que el pacient necessita fer davant una disfunció sexual. El nostre equip de fisioteràpia ha desenvolupat tècniques especialitzades perquè el pacient obtingui resultats visibles en el menor temps.

Deixa’t ajudar pels nostres professionals.

A Fisio b ens preocupem per oferir la màxima qualitat i últimes tècniques en tractaments fisioterapèutics.

Us esperem al Carrer Evarist Arnús, 16 08014 Barcelona

Demana la teva visita trucant al 93 116 91 67 o al 627 72 44 17

www.fisiob.com

info@fisiob.com

About the Author: Paula Cera

Fisioterapeuta i osteòpata especialitzada en disfuncions de la columna vertebral (cervical,dorsal i lumbar) i problemes músculo-esquelètics, disfuncions viscerals (restrenyiment, alteracions digestives…) mals de cap, bruxisme…