HIPOPRESSIUS A LES CORTS

Gimnastica Abdominal Hipopressiva

Fisio B som un centre de fisioteràpia que oferim classes d’abdominals hipopressius a Les Corts, Barcelona.

La gimnàstica abdominal hipopressiva (GAH), coneguda també com abdominals hipopressius, és una tècnica molt sol·licitada actualment, ja que ajuda a corregir la postura corporal combinada amb altres tècniques d’exercici. Els abdominals hipopressius consisteixen a realitzar una tècnica de respiració procedent del ioga en la qual es treballa de forma extrema el control de la respiració i la musculatura de l’abdomen.

Amb els hipopressius generem una disminució de la pressió intra-abdominal, i per això ens beneficia en situacions d’incontinència urinària, disfuncions sexuals, postpart, hèrnies, etc.

La tècnica dels hipopressius consisteix a treballar en apnea, és a dir, estar sense respirar durant un petit període de temps. A més de treballar la posició de la panxa, també es treballa l’obertura de les costelles, la mobilització dels músculs com el sòl pelvià o el diafragma. Els exercicis en apnea duren entre 10 i 30 segons aproximadament sempre tenint en compte el nivell físic i objectius del pacient.

GIMNÀSTICA ABDOMINAL HIPOPRESSIVA A LES CORTS

A Fisio B oferim exercicis hipopressius dirigits a tot tipus de persones en grups molt reduïts. Amb aquests exercicis podràs aconseguir múltiples beneficis com:

  • Augment del to de la faixa abdominal.
  • Reducció del perímetre de la cintura.
  • Millora de la postura i el dolor d’esquena.
  • Prevenció i tractament de la incontinència urinària i prolapses (és un problema habitual en dones després del part i esportistes).
  • Millora les relacions sexuals.
  • Increment del reg sanguini a les cames.

Si vols fer gimnàstica abdominal hipopressiva a Les Corts (Barcelona) pots contactar amb nosaltres per consultar horaris, preus o demanar més informació. Amb el nostre equip de professionals estaràs en les millors mans!

DonaB

TRACTAMENTS TOTALMENT PERSONALITZATS

HORARI
DL-DV DE 9-21H

PROFESSIONALS TITULATS I COL·LEGIATS

ESTEM EN CONTACTE

SOM A
Evarist Arnús 16
08014 Barcelona
Horari visites:
DL-DV de 9-21h
Horari recepció:
9-14h i de 16-20h

donab