FILOSOFIA

Fisio B és un centre de fisioteràpia i osteopatia situat al barri de Les Corts de Barcelona, format per un equip de professionals titulats i col·legiats, amb una elevat nivell de formació i experiència i amb un tracte molt proper als nostres pacients.

A Fisio B creiem en els tractaments individualitzats i de qualitat. Treballem només amb tècniques manuals, sense la utilització de màquines. D’aquesta manera oferim tractaments absolutament personalitzats. Cada pacient és un cas que es tracta individualment amb la total atenció del fisioterapeuta.

Oferim exclusivitat i seguiment individualitzat. Ho aconseguim mitjançant visites de 50 minuts dirigides a escoltar quin és el problema que presenta la persona i procedir a realitzar el tractament més adequat. A més, el nostre treball segueix fora de la sala, on ens reunim l’equip clínic per a exposar cada cas i aportar les millors idees per a la recuperació del pacient.

Volem que, durant tota la duració del tractament, el pacient es trobi acompanyat, que sigui coneixedor del punt en que ens trobem, i que rebi totes les explicacions i aclariments que necessiti per part de l’equip clínic de Fisio B.

El nostre objectiu és la total recuperació dels nostres pacients, però també la satisfacció pel tracte rebut en tot moment pel nostre equip.

TRACTAMENTS TOTALMENT PERSONALITZATS

HORARI
DL-DV DE 9-21H

PROFESSIONALS TITULATS I COL·LEGIATS

ESTAMOS EN CONTACTO

ESTAMOS EN
Evarist Arnús 16
08014 Barcelona
Horario visitas:
L-V de 9-21h
Horario recepción:
9-14h i de 16-20h

donab