FISIOTERÀPIA ESPORTIVA A LES CORTS

Fisioterapia Esportiva

Fisio B disposa d’un equip d’especialistes en fisioteràpia esportiva al seu centre de Les Corts. Entenem les necessitats dels esportistes, siguin professionals o amateurs, i els ajudem a aconseguir els seus objectius.

La fisioteràpia esportiva és una especialització de la fisioteràpia pensada per tractar aquelles persones que fan esport habitualment. Els objectius d’aquesta especialitat poden canviar segons l’estat del pacient:

  • Esportista lesionat: l’objectiu és portar a terme una òptima recuperació de la lesió, pal·liant els símptomes i dèficit funcionals. D’aquesta manera, i amb un bon procés de readaptació esportiva, aconseguim que l’esportista pugui tornar a fer esport amb tota seguretat.
  • Esportista no lesionat: l’objectiu principal és prevenir lesions associades a la pràctica esportiva mitjançant treball preventiu, com és la propiocepció, pliomètria, estiraments, massatge de descàrrega muscular, etc. Aquest treball preventiu també ajudarà l’esportista a optimitzar i millorar el seu rendiment esportiu.

ESPECIALISTES EN FISIOTERÀPIA ESPORTIVA A LES CORTS

A Fisio B comptem amb professionals especialitzats en fisioteràpia esportiva, amb coneixements específics en lesions esportives i l’esport en si mateix. Tots els nostres fisioterapeutes estan col·legiats pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Els tractaments de fisioteràpia esportiva que oferim al nostre centre de Les Corts són totalment personalitzats per a cada esportista, tenint en compte les seves condicions físiques/fisiològiques, el nivell esportiu i la disciplina esportiva o esport que realitza.

D’aquesta forma, distingim també dos tipus d’esportistes:

  • Esportistes professionals: ajudem els esportistes d’elit a rendir al màxim nivell a través de plans específics.
  • Esportistes amateurs: ajudem als esportistes amateurs a gaudir de l’esport sense dolor i amb tota seguretat.

Siguis professional o amateur, tenim un gran equip d’especialistes en fisioteràpia esportiva que t’ajudarà a posar-te a punt per aconseguir els teus objectius.

DonaB

TRACTAMENTS TOTALMENT PERSONALITZATS

HORARI
DL-DV DE 9-21H

PROFESSIONALS TITULATS I COL·LEGIATS

ESTEM EN CONTACTE

SOM A
Evarist Arnús 16
08014 Barcelona
Horari visites:
DL-DV de 9-21h
Horari recepció:
9-14h i de 16-20h

donab