EQUIP

Sheila Fernandez

Sheila Fernández

Fisioterapeuta i osteòpata especialitzada en l’aparell locomotor, diagnòstic i tractament de lesions músculo-esquelètiques.

Tractament de drenatge limfàtic manual (limfedema, lipedema, problemes de circulació, retenció de líquids, edemes, etc.)

Formada en Schroth (deformitats de la columna, escoliosi, etc.).

Ajuda a corregir i millorar patrons posturals.

Paula Cera

Paula Cera

Fisioterapeuta i osteòpata especialitzada en disfuncions de la columna vertebral (cervical,dorsal i lumbar) i problemes músculo-esquelètics, disfuncions viscerals (restrenyiment, alteracions digestives…) mals de cap, bruxisme…

Alexandra Sorobetea

Alexandra Sorobetea

Fisioterapeuta especialitzada en les disfuncions del sistema neuromusculoesquelètic. Combina la teràpia manual amb l’exercici terapèutic controlat com a primera via d’abordatge per al tractament de lesions però també per a la prevenció, millorant el dolor i la funcionalitat de cada persona.
Formada en escola de l’esquena, fa classes de pilates terapèutic en sòl, pilates durant l’embaràs i hipopressius, en grups reduïts o de manera individualitzada.

Laia Barrera

Laia Barrera

Fisioterapeuta especialitzada en embaràs, postpart, disfuncions uroginecològiques i dolor pèlvic crònic. Ajuda a les pacients a recuperar la seva salut íntima.

Especialista en Fisiosexologia. Acompanya a la dona en processos com el vaginisme, la dispareunia i l’anorgàsmia, ajudant-la a armonitzar la seva funció sexual.

Formada en fisioteràpia pediàtrica. Ajuda als més petits a tractar problemes respiratoris, digestius i traumatològics.

Especialista en patologies músculo-esquelètiques i viscerals que puguin ocasionar malestar en el dia a dia a les pacients.

TRACTAMENTS TOTALMENT PERSONALITZATS

HORARI
DL-DV DE 9-21H

PROFESSIONALS TITULATS I COL·LEGIATS

ESTAMOS EN CONTACTO

ESTAMOS EN
Evarist Arnús 16
08014 Barcelona
Horario visitas:
L-V de 9-21h
Horario recepción:
9-14h i de 16-20h

donab