PUNCIÓ SECA A LES CORTS

Puncio Seca

Fisio B som un centre de fisioteràpia amb especialistes en punció seca ubicat a Les Corts, Barcelona.

La punció seca és una tècnica de fisioteràpia invasiva, ja que s’utilitzen agulles que penetren la pell, pressionant i contraient el punt gatell miofascial. D’aquesta manera, s’aconsegueix desactivar-lo i disminuir el dolor.

Un punt gatell miofascial és un punt altament irritable que es localitza a la fibra d’un múscul i produeix dolor irradiat i altres fenòmens com ara sudoració, pell de gallina, disestèsies/formigueig, etc.

Aquests punts gatell es poden produir per causes primàries, com traumatismes, sobrecàrregues, sobreestiraments, etc. o per causes secundàries, com artrosi, fuetades cervicals, etc.

FISIOTERÀPIA AMB PUNCIÓ SECA A LES CORTS

Amb la punció seca aconseguim eliminar les substàncies nocives que activen el punt gatell i provoquen dolor. Alhora, aconseguim eliminar també les fibres afectades. Per això, la punció seca és molt útil per tractar tendinopaties, sobrecàrregues, fasciïtis plantars i moltes altres disfuncions musculars.

A Fisio B, la tècnica de punció seca la realitzen fisioterapeutes formats específicament per a aplicar-la. Tots ells són professionals amb titulació que ho acredita, amb experiència en el tractament i col·legiats pel Col·legi de fisioterapeutes de Catalunya.

Si necessites tractaments de punció seca a Les Corts, demana hora a Fisio B i treballarem per a la teva plena recuperació.

DonaB

TRACTAMENTS TOTALMENT PERSONALITZATS

HORARI
DL-DV DE 9-21H

PROFESSIONALS TITULATS I COL·LEGIATS

ESTAMOS EN CONTACTO

ESTAMOS EN
Evarist Arnús 16
08014 Barcelona
Horario visitas:
L-V de 9-21h
Horario recepción:
9-14h i de 16-20h

donab