INDIBA en la Fisioteràpia

INDIBA en Fisioterapia

INDIBA activa el metabolisme d’una manera natural, accelerant la reparació de la lesió per permetre’t tornar a la pràctica al més aviat possible.

COM FUNCIONA LA INDIBA EN LA FISIOTERÀPIA?

A FisioB, utilitzem la INDIBA per ajudar els nostres pacients a recuperar-se de les seves lesions d’una manera més ràpida i òptima, podent així entrenar i competir millor durant més temps.

La radiofreqüència INDIBA implica l’entrega de 448 kHz d’energia a la dermis de la pell i la capa subcutània, sense danyar la capa externa. Amb aquesta descàrrega, aconseguim escalfar el col·lagen i incrementar la seva producció. Ens ajuda a millorar la microcirculació i la regeneració dels teixits musculars.

INDIBA Les Corts

BENEFICIS D’USAR INDIBA I TERÀPIA MANUAL

La combinació de la radiofreqüència INDIBA i la teràpia manual ofereix uns resultats molt positius per als nostres pacients, inclús immediatament després de la lesió. La bioestimulació d’INDIBA et permetrà:

  • Reduir el dolor més ràpidament
  • Regenerar el teixit lesionat de forma més ràpida
  • Accelerar la capacitat de cicatrització
  • Controlar la inflamació

Per això, a Fisiob combinem l’INDIBA amb la teràpia manual, aconseguint que els nostres pacients puguin recuperar-se de forma completa més ràpidament. Així, poden tornar a fer exercici amb total seguretat.

TRACTAMENTS TOTALMENT PERSONALITZATS

HORARI
DL-DV DE 9-21H

PROFESSIONALS TITULATS I COL·LEGIATS

ESTEM EN CONTACTE

SOM A
Evarist Arnús 16
08014 Barcelona
Horari visites:
DL-DV de 9-21h
Horari recepció:
9-14h i de 16-20h

donab